Tervetuloa mukaan Eräpoikien toimintaan!

Eräpojissa aloitti syksyllä 2020 uusi sudenpentulauma, joka on tarkoitettu vuonna 2013 syntyneille pojille. Viikottaista toimintaa löytyy jokaisessa ikäluokassa aina 15-vuotiaisiin asti. Sivulla Ryhmät voit tutustua eri ikäkausien ryhmiin ja näet niiden kokoontumisajat. Eräpoikien toiminnasta löydät paljon hauskoja kuvia, videoita ja julkaisuja Instagramista, Facebookista ja Youtubesta nimellä Tampereen Eräpojat.

Kuinka pääsen mukaan?

Eräpoikien toimintaan on helppo tulla tutustumaan, otat vain yhteyttä ikäkausivastaavaan tai lippukunnanjohtajaan, jotka ohjaavat sinut oikeaan ryhmään. Partioon voi käydä vapaasti tutustumassa kolme (3) kertaa, jonka jälkeen tulisi tehdä päätös jäseneksi liittymisestä. Rajattuun määrään on syynä mm. vakuutusten voimassaolo.

Jäseneksi liittyminen

Voidaksesi osallistua Eräpoikien partiotoimintaan jatkuvasti, sinun tulee liittyä Tampereen Eräpojat ry:n jäseneksi. Ennen jäseneksi liittymistä, OTA YHTEYTTÄ lippukunnanjohtajaan tai jäsenrekisterinhoitajaan, ettei ilmoittautumisen yhteydessä tapahdu mitään turhia kömmähdyksiä. Jäseneksi pääset liittymään TÄSTÄ. Jäsenhakemus tehdään Suomen Partiolaisten jäsenrekisterijärjestelmä Kuksaan, jota Eräpojat käyttävät jäsenrekisterinään. Ohjeita Kuksan käyttämiseen löydät TÄSTÄ. Tampereen Eräpoikien jäsenenä olet myös Suomen Partiolaisten – Finlands Scouter ry:n jäsen ja sinulla on jäsenhakemuksen jätettyäsi voimassa toissijainen partiovakuutus partiotoiminnassa. Lisätietoa jäsenyydestä ja Eräpoikien toiminnasta löydät Oppaasta Eräpojan kotiväelle.