Tampereen Eräpoikien tuote katalogi. Tuotteiden ostaminen tapahtuu Pyynikin pappilalta.

Jos et saa haettua tuotteita paikanpäältä Pyynikin pappilalta, tai on muita kysymyksia Eräpoikien tuotteista, ole yhteydessä tuotemyyntivastaavaan, Jaakko Mäkelään.

S-posti: jaakko.makela@taer.fi 

Puh: 0451585810 

Eräpoika Pipo 30€

Tummanharmaa eräpoikien nahkaisella logolla varustettu merinovillainen pipo pitää pään lämpimänä säästä riippumatta. Pesu tapahtuu nurinpäin villan pesuohjelmalla. Älä sekoita muiden värien kanssa.

Eräpoika Lippis 15€

Harmaanvihreä erähenkinen lippis sopii yhtä hyvin kenen tahansa päähän. Puuvillasta valmistettu lippis eräpoikien logolla. Pesu tapahtuu vain käsin veden avulla.

Eräpoika Tuubihuivi 7€

Musta tuubihuivi useilla eräpoikien logoilla. Tätä tuotetta voit käyttää niin pipona, kuin myös kaulahuivina tai pantana oman mielesi mukaan. Valmistettu kierrätetystä polyesterista ja pitää kylmän ulkona, sekä antaa kosteuden poistua. Pesu tapahtuu 40 asteessa.

Eräpoika T-Paita 20€

Tummanharmaa eräpoikien t-paita etupuolen valkoisella eräpoikalogolla. Tällä paidalla tunnustat väriä näyttävästi ja siististi. Luomupuuvillasta valmistettu. Pesu tapahtuu noin 60 asteessa samanväristen vaatteiden kera.

Saatavilla olevat koot: 150/160, S, M, L, XL, XXL

Eräpoika Huppari 49€, Lasten koot 45€

Tummanharmaa eräpoikien huppari varustettuna eräpoikien logolla oikeassa rinnassa ja selkäpuolen Rapeeta retonkia -tekstillä. Sopii päälle koska vain, varsinkin t-paita-kelin loppuessa. Valmistettu luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesterista. Pesu tapahtuu 40 asteessa samanväristen vaatteiden kera.

Saatavilla olevat koot: 130/140, 150/160, S, M, L, XL, XXL

Tampereen Eräpoikien 100-vuotis historiikki 20 €

Painavaa asiaa koko Tampereen Eräpoikien historiasta 1917-2017. Tehtiin alun perin 100 vuoden juhlavuonna, mutta edelleen on ajankohtainen.

Eräpoikahunaja 10 €

350 grammaa täyttä nautintoa Eräpoikien logolla varustettuna. Hunajatorpan Länsi-Teiskossa lähellä Säynäsaarta tuotettua hunajaa. Säilytys tapahtuu huoneenlämmössä kuivassa ja viileässä.